Boekpresentatie

Zaterdag 22 april 2023 Parkgebouw Rijssen

Toegang gratis en de kans om het boek als eerste aan te schaffen


Programma

13.00 uur Diverse activiteiten met thema Tweede Wereldoorlog

Met medewerking van:

Keep Them Rolling is aanwezig met een aantal voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog. De leden zullen u uitgebreid bijpraten over hun voertuigen. Website Keep Them Rolling.

Mark Voortman Collector WW2 zal een deel van zijn originele verzameling militaire attributen en uniformen uitstallen en hier uitleg bij geven. Bezoek alvast zijn Facebookpagina.

Stichting Stolpersteiner Rijssen zal deelnemen met een stand waar u geïnformeerd kunt worden over de stichting die door heel Europa monumenten aanlegt voor slachtoffers. Website.

15.00 uur Boekpresentatie Herman Wesselszaal 

Met medewerking van:

Riessen in 'n Kiekerd - Tweede Wereldoorlog in Rijssen

In samenwerking met het Stadsgidsengilde Rijssen en 123PIX werd een virtuele stadswandeling gemaakt. De plekken die een rol hebben gespeeld in de oorlog in Rijssen worden met oude beelden onderschreven en de stadsgids vertelt wat er gebeurd is.

Vieve Brass Koper Kwintet

Vieve Brass is een jong, veelzijdig, en energiek koperkwintet bestaande uit beroepsmusici. Ze zullen de presentatie aanvullen met een aantal aan de Tweede Wereldoorlog gerelateerde muziekstukken. 


Krawatte - Geluksvogel in de Tweede Wereldoorlog

Vertoning van een vlog waarin te zien is hoe het boek tot stand is gekomen. En de overhandiging van het eerste exemplaar.


16.00 uur Boekverkoop en borrel